Pakkasupussit / kantokassit

Meiltä löytyy vesitiiviitä pakkauspusseja XS koosta XL kokoon. Sekä kantokasseja, joissa on tavallinen vetoketju. Nämä ovat aivan ihanteellisia retkillä, ei väliä, vaikka vesilätäkköön kassin laittaa. Valitettavasti kaikkia tuotteita emme ole vielä ehtineet kuvata, mutta tavaraa löytyy...

Varastossa myös kiilamallisia pakkauspusseja. Nämä ovat tehty varta vasten kajakin perään ja keulaan sopivaksi.

aLoksak kännykkäpussi

Pakkauksessa kolme suojapussia. Sopii hyvin kosketusnäyttöisille mm. iPhone puhelimille jne. Suojapusseissa ei ole kantoremmiä tai kaularemmiä. Kiinnitys muistuttaa ns. minigrip pussia. Tilaa tästä.

 

Kännykkäpussit Phone-Barrier:

Phone-Barrier kännykkäpussit ovat vesitiiviitä. Näissä on kaularemmi. Nämä pussit ovat kooltaan 17x10,5 cm, joten niihin mahtuvat nykyaikaiset iPhonit, HTC.t, Samsungit ym. kosketusnäytölliset puhelimet. Kosketusnäyttö pelaa aivan tavallisesti vaikka puhelin on suojapussissaan. Kuvis otettaessa on huomioitava, että linssin edessä on ylimääräinen suojakalvo, joka huonontaa kuvalaatua. Värit: musta ja valkoinen. Tilaa tästä.

 

Kännykkäpussi Phone-Barrier -kelluttava

Perinteinen, hyvin toimiva ja vesitiivis kännykkäpussi niin kosketusnäyttöisille kuin muillekin puhelimille. Tässä pussissa on kaksi puhallettavaa venttiiliä, jolla pakkauksesta saasaan kelluva (testattu kotona altaassa, hyvin toimi). Pakkauksen läpi pystyy käyttämään puhelinta aivan normaalisti, jopa valokuvaamaan. Jos ilmaa on paljon, puhelin "kelluu" pussissa. Kuvaaminen tuskin onnistuu. Siirry tilaamaan tästä!

 

Puhelin ja lompakko mukaan uimaan

Tässä vesitiiviissä pussissa on tilaa kolmelle puhelimelle, tai puhelimelle ja lompakolle jne. Pakkauksen remmi on niin pitkä, että sen voi kiinnittää 100 kg:n äijän vyötärölle ja lähteä vaikka uimaan pakkaus mukana. Eipä tarvitse jättää enää arvotavaroita uimarannalle. Tilaa tästä!

 

Pakkauspussi iPAD:lle ja muille Tableteille

Tässä oiva suojut iPad:lle ja sen kokoisille Tableteille. Nyt voi edm. laitteita kuljettaa olkahihnasta mukana veneessä, luonnossa ja vaikka vesisateessa. Lapset voivat pelaila juhlissa ym. eikä esim. limpparin kaatuminen laitteen päälle aiheuta mitään vahinkoa. Laitteet toimivat normaalisti suojapussissa käytettäessä. Tilaa tästä!