Tällä hetkellä emme toimita polkupyörän valoja. Valoista kertovat tiedot ovat vain historiaa, ja joillekin tietoja valojen ominaisuuksista.

Palaamme näihin valoasioihin, kun saamme taas neuvoteltua vähän järkevämpiä hintoja. Muun muassa Wish -verkkokaupasta näyttää näitä saavan erittäin edullisesti. Lupaavat mitä lupaavat toimitusajoista, sellaiset reilut 2 viikkoa menee kyllä toimituksiin.

Turvallisuusvalot, takavalot polkupyörään

Tuomme maahan Kiinassa valmistettuja, mainioita Led -valaisimia polkupyöriin, joilla lapset ja aikuiset erottuvat hyvin esim. sateisina iltahämärinä kaupungin liikenteessä.

Takavaloja on viisi eri tyyppiä: Joko kapea litteä (=EBLR-068) tai pyöreä (=EBLR-069) kuusikulmainen "kukka" -malli . Kummassakin valaisimessa on 7 eri toimintoa sekä sivuille tulee laservalot. Näkyy varmasti. Katso näkyvyys tästä linkistä: http://youtu.be/pLG8ZYFJihY

Xeccon valmistaa todella laadukkaita valaisimia niin etuvaloiksi kuin takavaloiksi.

Xeccon mallit ovat USB kaapelilla ladattia, joko tietokoneelta, kännykän laturilla tms. (erillistä laturia ei sisälly hintaan).Pienin ja näppärin on Xeccon Mars 30. Painaa 32 g ja koko n. 30 x 15 x 20 mm. Sen voi laittaa vaikka takkiin killumaan. Valaisee ja näkyy kaikkiin suuntiin. Xeccon Mars 60 on näyttävä ja tehokas takavalo, joka heijastuu kuorensa kautta joka suuntaan. Xeccon Geinea III on neliskulmainen, metallinen valaisin. Näppärä kiinnittää mihin vaan, koska ei vaadi tilaa.

Siirry tilaamaan / ostamaan tästä.

====================================================================================

Xeccon Geinea III

Geinea III on pienikokoinen ja tehokas punainen takavalo. Automaattisesti vilkkuu kun liikutaan. Yli 3 sek paikalla ollessa muuttuu kiinteästi palaavaksi. Sammuu myös automaattisesti jos paikoillaan yli 10 min. USB kaapelilla ladattava. Näkyy 360 astetta, eli koko ympyrän kehä.
Teho 10 Lumenia, paloaika 2,5 - 9 tuntia. Kytkinasennot: Vilkkuva valo - vakaa - strobe. Pois päältä, kun painaa kytkintä yli 3 sekuntia.
Valaisin on kestävä, tehty 6061-T6 alumiinista + ns. kova-anodisoitu.
Akku 80 mAh, latausaika 2,5 tuntia. IP65 vesitiiviysluokitus. Paino 50 g. Koko 29(P)x28(L)x28 mm. Varastoväri meillä punainen.

Siirry tilaamaan tästä:

Valmistajan sivuille tästä:

 

==================================================================================

Xeccon Mars 60 II

60 Lumenin valoteho. Valo sammuu automaattisesti kun on ollun "paikallaan hiljaa" yli 5 minuuttia, joten akku ei tyhjenny itsestään. Aktivoituu taas liikkeestä. Paloaika 2,5 - 11,5 tuntia. USB -kaapelilla ladattava, laturi ei sisälly hintaan (tietokoneelta, kännykän laturilla tms.). Asennot: matala - kirkas - vilkkuva. Sammutus: paina kytkintä 2 sekunttia. 650 mAh akku, latausaika 3,5 tuntia. IP67 vesitiiviysluokitus, paino 46 g. Mitat: 76(leveys) x 30 (paksuus) x 30 (korkeus) mm. Siirry tilaamaan tästä.

Valmistajan sivuille tästä:

 


=====================================================================================

Xeccon Mars 30

Pieni, näppärä ja hyvä punainen valaisin polkupyöriin ym. kulkupeleihin. Itse olen kiinnittänyt tämän takin hihan vetoketjuun. Valaisee 360 asteen kulmassa. Kytkimen asennot: Palaa - vilkkuu - Päivä ajomoodi. Sammuu, kun kytkintä painaa 2 sek. Päivä ajomoodi -asennossa ja päivänvalossa valon ei pitäisi syttyä palaamaan kuin jarruttaessa! (Enpä ole vielä kokeillut). Pidettäessä tämä tai kiinteälle valolle kytkinasento, valo sammuu automaattisesti, jos on paikallaan 5 minuuttia. Täten ei kuluta akkua turhaan.
USB kaapelilla ladattava, kaapeli sisältyy pakkaukseen, erillistä laturia ei pakkauksessa ole. Akku 300 mAh.
Koko (LxKxP) 57x28x24 mm. Paino 32 g, IPX5 vesitiiviys. Paloaika 3-13 h, Latausaika n. 5 tuntia. Siirry tilaamaan tästä:

 

 

 

 ======================================================================================

 

Siirry verkkokauppaamme ostamaan tästä.

======================================================================================

 Hyvät etuvalaisimet polkupyörään ym.


Xeccon Spiker 1207 kaksipolttimoinen Led valaisin.

Aivan upea tuote. Valoa riittää, kuvio kaunis ja tasainen. Testiajossa ajoin jopa kolme ylimääräistä lenkkiä, pakko, oli niin kivaa! Teho 2200 lumenia. Testissä valo paloi täydellä teholla 5 tuntia, osateholla ilmoitettu paloaika 11,5 tuntia. Virtakytkimen väri on täydellä akulla vihreä. 2,5 tunnin polton jälkeen muuttui siniseksi, siitä 1,5 tuntia niin muuttui punaiseksi. Viimeiset kymmenen minuuttia vilkkui punaisella ja sammui itsestään palattuaan 5 tuntia. Vielä tässä vaiheessa valon näytti ihan kelvollisen kirkkaalta. Ajelin myös ns. puoliteholla metäslenkillä, toimi hyvin ja näki ajaa moitteetta. Sateisena yönä ja ajettaessa soramaanteillä kovaa alamäessä, osateho asetuksella valo on hieman liian himmeä. Tehonsäätö: Täysi-, osateho ja strobe. IPX-5 standardin mukainen sääkestävyys.

Tukeva tankopidike ja valaisin kiinnitetään siihen pikakiinnikkeellä, tai sen voi kiinnittää perinteisesti kumilenkillä. Upea pakkaus, sisältää kaiken tarvittavan ja vähän "ylimääräisikin" nippeleitä. Sisältää myös oman vetoketjullisen säilytyskassin. Niin tanko- kuin kypäräkiinnikkeetkin. Akussa pehmusteet ja leveä, tiukkatarrainen ja pitkä remmikiinnike. Testiröykyissä ainakin pysyi kiinni, vaikka menin fillarilla tangon ympäri nurin. Testikuvan kauimmaiset puut ovat noin 80 metrin päässä. Ajovideo tulossa nähtäville lähiaikoina. Siirry tilaamaan tuotteita verkkokaupastamme tästä linkistä.

Valmistajan sivuille tästä: Spiker 1207

polkupyörän valo, polkupyörän led valo, Myötätuuli Oy 

polkupyörän valo, polkupyörän led valo, Myötätuuli Oy 

polkupyörän valo, polkupyörän led valo, Myötätuuli Oy 

polkupyörän valo, polkupyörän led valo, Myötätuuli Oy

======================================================================================


 Xeccon Song 900

Erittäin kirkas 2 ledinen Pro malli. Tukeva tankokiinnitys, pika-aukaisulla. Pakkauksessa myös kypäräkiinnitys "universal O-ring Mount" -systeemillä. Valoteho 2000 Lumenia. Paloaika 4,2 - 9,2 tuntia. Tehoasetus: Täysi - Keski - Matala - vilkkutoiminto - Pois. Valmistettu 6061-T6 alumiinista, kova anodisoitu. Akku 8,4V 7800mAh Samsung akku. Latausaika 5 tuntia. IP65 vesitiiviys. Paino 220g. Siirry ostamaan tästä.

Valmistajan sivuille tästä: Xeccon Song 900

 

 

 

 

 

 


 

 

Ei hakutuloksia.