kefir Maitosuklaa

kefir Maitosuklaa

Kefir on maidon voittaminen aikaa vastaan. Liettuassa meillä on ikivanha perinne valmistaa kefiiri. Kefir on osa meidän kulinaarista kulttuuriperintöä. Kefir sisältää probiootteja, symbioosissa hyödyllisten bakteereiden kanssa sekä hiivasta joka fermentoi maidon. Maaginen kefiirijyvä menee perintönä sukupolvesta sukupolveen ja ikuistaa tämän matalan hiilihapollisen juoman. Käytin luovuuttani ja valmistin ei ortodoksiseen tapaan sekoittamalla kefiirin ja suklaan. Elävien mikro organismisten takia, tämä suklaakakku kypsyy kuin juusto ja sen maut kypsyy ajallaan.
Miten ajaton se oikein on?

Domantas Uzpalis, Suklaamestari
AITOSUKLAA KEFIIRILLÄ

Aineosat:: kaakao*, sokeri*, kaakaovoi*, kefiiri*, maitojauhe (ruohoasyövistä lehmistä) saattaa sisältää pähkinän jäämiä.
Kaakaopitoisuus: 50 %. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa max 18°C. *Luomu raaka-aine

Ravintoarvo(100gr):: kCal: 503; Kj: 2116; Rasva: 45.6gr; Tyydyttyneitä rasvoja: 24.7gr; Hiilihydraateja: 24.7gr; Sokeri: 30gr; Proteiini: 6gr; Suola: 44mg.

Tuottaja: UAB Mulate.

Tuotemallit

Tuotekoodi Luomu suklaa Varastossa Hinta kpl Osta
200-303 vain suklaamassa luomua 10
6,29 €