Myötätuuli Oy

Erikoisosaamisalueet melonta, kajakit, polkupyörien korjaus ja huolto. Kuvapalvelun tuottaminen asiakkaiden omista kuvista. Digitoimme myös negatiivejä sekä diafilmejä.  Toimitamme varaosia niin polkupyöriin kuin kajakkeihin.  Sesonkikauden ulkopuolella teemme kotitalousvähennyskelpoista korjaus-, remontti- ja rakennustyötä korkealla ammattitaidolla ja huolella. Polttopuiden teko tehokkaalla traktorikäyttöisellä Palax Combi MII klapikoneella Paraisten alueella.

Polkupyörien huolto. Nyt on korkea aika tuoda polkupyörä huollettavaksi, sitten on kesällä huolettomat kilometrit. Pyörien rihtaukset ja laakereiden pesut ja puhdistukset, jarrut ym. Tästä avaa huoltohinnastomme. Käymme myös noutamassa pyöriä korjattavaksi Kaarinan - Nauvon lautan väliseltä alueelta (Saariston rengastie)

Valokuvaus ja viedokuvaus on minulle rakas ammatti, jota olen suorittanut vuodesta 1976 alkaen. Suoritan tuotekuvauksia, kirkollisia kuvauksia mm. hää- ja lapsikuvausta päiväkodeissa, seurakunnan päiväkerhoissa 38 vuoden kokemuksella.

Avalon - suomalainen kajakki. Asiantuntijan vahvaa osaamista suunnittelussa ja muotoilussa

Avalon kajakit on suunnitellut Hannu Svegin (ent. Hupponen). Mallien teko on vaatinut tuhansien työtuntien ja testausten tekemistä. Lisää tekstiä

  


Avalon kajakit

Avalon Sani - Myötätuuli Oy - Avalon hyvän tuulen kajakki - mökki- ja päiväretkeilykajakki
Myötätuuli Oy:n Avalon kajakit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Mallien suunnitteluun ryhdyttiin, koska markkinoilta emme löytäneet meille sopivaa, tarpeeksi kevytkulkuista ja tasapainoisesti käyttäytyvää kajakkia. Suunnitteluun ja testaukseen on käytetty tuhansia työtunteja. Testivoittajat ja -menestyjät osoittavat, että olemme suunnittelussa onnistuneet.

Siirry kajakki sivustolle

Melat


Tuomme maahan Zastera, KG:n ja Ainsworth:in meloja.

Zasteran melat joko lasikuitua, hiili/kevlar tai puhdasta hiiltä. Valikoimaan kuuluu niin koski-, retki- kuin huippuluokan kilpa"kuppi"melat.

Siirry verkkokauppa sivuille Melat

Ei hakutuloksia.

Yhteystiedot
Myötätuuli Oy
Jupiterinkatu 1, 21600 Parainen
puh. 0400 820 778
info@myotatuuli.fi
19.04.2017
Avalon kajakeille on valittu uusi, paremmin toimintatapaamme suhtautuva valmi... Lue lisää
23.05.2016
Kesäkuussa ennen juhannusta aloitetaan tekemään uusia Avalon k... Lue lisää
07.04.2016
Nyt on korkea huoltaa fillari hyvään ajokuntoon. Tervetuloa tuomaan... Lue lisää