Myötätuuli Oy on verkkokauppa ja ns. kivijalkaliike.

Meillä on online yksinmyynnissä Ruotsalaisia elintarvikkeita. Ne ovat kaikki luomutuotteita, terveellisiä.        Naive luomusuklaat ovat parasta ja mielenkiintoisimmat makunautinnot suklaista pitäville ihmisille.

Kesäaikana erikoisosaamisalueet melonta, kajakit, polkupyörien korjaus ja huolto. Toimitamme varaosia niin polkupyöriin kuin kajakkeihin.  Sesonkikauden ulkopuolella teemme myös kotitalousvähennyskelpoista korjaus-, remontti- ja rakennustyötä korkealla ammattitaidolla ja huolella. Polttopuiden teko tehokkaalla traktorikäyttöisellä Palax Combi MII klapikoneella Paraisten alueella.

Hillot ja marmeladit

Myymme Suomessa yksinoikeudella verkkokaupassamme Ruotsalaisia Sörgården Målan ja Torfolk Gårdeinin hilloja ja marmeladeja. Nämä tuotteet erottuvat muista laatunsa takia, ovat luomutuotteita, erinomaisen herkullisia ja niiden valmistuksessa on ensiarvoisen tärkeää laatu, oikeat raaka-aineet ja terveellisyys. Niihin ei ole lisätty mitään säilöntäaineita ym. makulisiä.

 Naive luomusuklaat

Naive suklaalla on tavoitteena yksi yksinkertainen asia: paras suklaa. Tärkeää on myös, että voimme tarjota korkealaatuista suklaakokemustasi hyvällä palvelulla.

Polkupyörien huolto. Nyt on korkea aika tuoda polkupyörä huollettavaksi, sitten on kesällä huolettomat kilometrit. Pyörien rihtaukset ja laakereiden pesut ja puhdistukset, jarrut ym. Tästä avaa huoltohinnastomme. Käymme myös noutamassa pyöriä korjattavaksi Kaarinan - Nauvon lautan väliseltä alueelta (Saariston rengastie)

Valokuvaus ja viedokuvaus on minulle rakas ammatti, jota olen suorittanut vuodesta 1976 alkaen. Suoritan tuotekuvauksia, kirkollisia kuvauksia mm. hää- ja lapsikuvausta päiväkodeissa, seurakunnan päiväkerhoissa 38 vuoden kokemuksella.

Avalon - suomalainen kajakki. Asiantuntijan vahvaa osaamista suunnittelussa ja muotoilussa

Avalon kajakit on suunnitellut Hannu Svegin (ent. Hupponen). Mallien teko on vaatinut tuhansien työtuntien ja testausten tekemistä. Lisää tekstiä

 

 

 Tästä tilaamaan


Avalon kajakit

Avalon Sani - Myötätuuli Oy - Avalon hyvän tuulen kajakki - mökki- ja päiväretkeilykajakki
Myötätuuli Oy:n Avalon kajakit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Mallien suunnitteluun ryhdyttiin, koska markkinoilta emme löytäneet meille sopivaa, tarpeeksi kevytkulkuista ja tasapainoisesti käyttäytyvää kajakkia. Suunnitteluun ja testaukseen on käytetty tuhansia työtunteja. Testivoittajat ja -menestyjät osoittavat, että olemme suunnittelussa onnistuneet.

Siirry kajakki sivustolle

Melat


Tuomme maahan Zastera, KG:n ja Ainsworth:in meloja.

Zasteran melat joko lasikuitua, hiili/kevlar tai puhdasta hiiltä. Valikoimaan kuuluu niin koski-, retki- kuin huippuluokan kilpa"kuppi"melat.

Siirry verkkokauppa sivuille Melat

Ei hakutuloksia.

Yhteystiedot
Myötätuuli Oy
Jupiterinkatu 1, 21600 Parainen
puh. 0400 820 778
info@myotatuuli.fi
13.03.2018
Kajakkien kuljetushinnat 2018.Hinta ei sisällä jakelua, vaan on nou... Lue lisää
02.11.2017
Myymme verkkokauppamme kautta Ruotsalaisia luomuhilloja ja -marmeladeja - yks... Lue lisää
19.04.2017
Avalon kajakeille on valittu uusi, paremmin toimintatapaamme suhtautuva valmi... Lue lisää